Herrer, 3. div.

Træningstider:

Mandag: 20.30-22.00 i Skansen

Torsdage 17.00-19.00 i Skansen 

 

Nyt fra trænerteamet

hf Sønderborgs trænerteam for den kommende sæson for U18 drenge og 3. division herre

Trænerne på disse hold er lutter kendte ansigter, som i den forgangne sæson har været et utroligt stærk team. Der er arbejdet meget på tværs af holdene med den enkelte spillers udvikling og med decideret talentudvikling. Vi er derfor utroligt glade for at kunne byde Martin Grau, Dzemal Dedic (Bobo) og Jan Christensen velkomne igen til den kommende sæson.

Sæsonen starter op i maj måned med sommertræning, hvor alle, både nuværende og kommende potentielle spillere, er velkomne. Tid og sted for sommertræning vil fremgå af dagspressen og vores hjemmeside snarest.

U18 drenge trænes af Martin og Bobo. Martin er hovedansvarlig for U18 og for talentudviklingen på herresiden. Martin har spillet i hf Sønderborg i en årrække, inden han startede på trænergerningen, og Bobo er et kendt træneransigt gennem rigtig mange år både fra U16 og U18 drenge.

Martin udtaler: Jeg er utroligt glad for at få lov til at arbejde videre med de unge talenter, både omkring U18 og de udvalgte i talenttruppen. Det har været fantastisk at følge alle drengene igennem de seneste par sæsoner, hvor vi helt klart har kunnet se en udvikling hos hver enkelt spiller.

Målsætningen for sæsonen 2015/2016 vil igen være at få et U18 drengehold i 1. division samt at skabe et træningsmiljø, hvor udviklingen af den enkelte spiller står højest på listen. De unge U18 drenge vil være i et fantastisk træningsmiljø, hvor de til hver træning vil blive udfordret af de ældre spillere på vores 3. division herrehold – både fysisk, teknisk og mentalt. 

I forhold til arbejdet med talenttruppen, bliver der også i år arbejdet med udvalgte spillere, som skal udvikles og klargøres til at kunne indgå hos vores 3. division herre – og forhåbentlig for enkelte ved SønderjyskE Liga. For at kunne opfylde den målsætning vil der blive arbejdet hårdt både på håndboldbanen og i styrkelokalet. Der vil blive lagt stor vægt på den fysiske del og derigennem skadesforbyggende. Den skadesforbyggende del vil være et vigtigt element med 4 ugentlige træningspas, kamp i weekenden og 2-3 styrketræninger ud over den almindelige træning.

Min personlige målsætning for de næste par år vil være, at udvikle endnu flere talenter og forhåbentlig gøre flere til kommende ligaspillere. Derudover vil jeg fortsætte min egen udvikling, igennem hårdt arbejde og i et tæt samarbejde med klubben og SønderjyskE’s træner Morten Henriksen. Specielt Morten har i år været en inspiration igennem vores samarbejde, hvor han har overværet træninger og kampe for at give mig feedback og sikre min udvikling. Klubben har også støttet godt op omkring mig, specielt som ung og ny træner er det en vigtig del. De har givet mig muligheder for udvikling via diverse former for inspirationskurser, trænerkurser mv.

Jeg ser meget frem samarbejdet med klubben og trænerkollegaerne samt “specieltrænerne” der er tilknyttet talenttruppen.

  1. division herre trænes af Jan Christensen, som også har været spiller i klubben i en del år. I den forgangne sæson var Jan spillende træner på holdet.

Jan udtaler:

Jeg er rigtig glad og stolt over, at få lov til at arbejde videre med 3. divisionsholdet efter en netop veloverstået sæson. En sæson der har været fyldt med udfordringer.

Vi har været udfordret på ikke mindst mandskab, vi har i flere kampe måttet stille op med 8-9 spillere. Dette har kostede nogle point og stort arbejde med selvtilliden i løbet af sæsonen.

Heldigvis har der været en bred U18 trup, vi har kunnet trække på. I den trup har der været spillere, der efter lidt tilvænning har kunnet forstærke truppen, og som har gjort rigtig god figur i flere kampe.

Nu hvor sæsonen er slut, og vi i anden halvdel af sæsonen kæmpede os op på en slutplacering i puljen som nummer 3, glæder jeg mig helt vildt til næste sæson, hvor vi kan arbejde videre med den gode udvikling.

Næste sæson bliver vi, som det ser ud lige nu, en bredere trup med tilgang af 5-7 U18 spillere, den bredere trup gør, at jeg selv stopper som spiller og bliver 100% træner i kommende sæson.

Dette gør, at vi kan starte sæsonen helt anderledes og være 100% turneringsklar i 1. kamp. 

Min klare målsætning for den kommende sæson hedder oprykning til 2. division.

Derudover har jeg nogle delmål der hedder:

- At udvikle de forholdsvis unge spillere i at blive kyniske i spillet.

- At træne ordentlig

- At være det fysisk bedste hold i 3. division

- At tage initiativet i kampene.

Trænere:

Casper Zachariassen

Mail: casper.zachariassen@hsntech.com 

 

Ulrik Eggert

Mobil: 53 63 65 59

Mail: Une1990@gmail.com

 

Hagge

Mobil: 53 29 00 01

Mail: renatehagge@gmail.com