NYT FRA BESTYRELSEN

Det glæder os, at vi nu kan informere om, hvem der kommer til at træne vore damehold i den kommende sæson (2014/2015).

 

Træner teamet bliver:

Christian Michaelsen – ansvarlig for dame truppen

Leif Hansen – assistent på 1. holdet

Lars Eriksen – træner 2. holdet

 

Allerede i denne sæson har de 3 personer gjort et rigtig godt stykke arbejde med damerne og det er glædeligt, at de alle 3 ønsker at fortsætte med trænergerningen i hf Sønderborg.

 

Jyllandsserie damerne ligger på nuværende tidspunkt og kæmper med om oprykning til 3. division og vi håber, at missionen lykkes i denne sæson, så vi fra næste sæson kan skrive 3. division på visitkortet.

 

Dette er vigtigt både for at kunne holde på de nuværende spillere men også for måske at kunne tiltrække eventuelle nye spillere.

 

Yderligere er det et vigtigt signal at sende til hele området, at Sønderborg igen kan mønstre, et senior dame divisionshold. Det er også vigtig for at være attraktive, overfor eventuelle nye sponsorer. For 2 år siden gik Broager Sparekasse og Sea Dane Travel ind og blev sponsorer på senior damesiden, netop for at vi kunne styrke projektet og få den oprykning, som vi meget gerne vil have.

 

Andetholdet, som spiller i serie 1 har gjort det godt før jul og skal nu i resten af sæsonen spille med om oprykning til Jyllandsserien.

 

Generelt viser det, at der er masser af talent i den nuværende senior dame trup, og at der er noget at bygge videre på i de kommende år. Fra hf Sønderborgs U-18 pige hold er der til den kommende sæson 5-6 spillere, der rykker op som senior og de vil sammen med den nuværende trup gøre bredden endnu bedre end den er i dag.

 

Derfor ser hf Sønderborg lyst på dameafdelingen og ser frem til den kommende sæson, forhåbentlig med et 3.divisionshold.

 

De ansvarlige for klubbens U-16 piger, drenge og U-18 piger er også på plads.

 

Det bliver Morten Malmqvist som skal stå i spidsen for U-16 piger.

 

Det bliver Sven Matzen der skal stå i spidsen for U-18 piger.

 

Det bliver Brian Nielsen der skal stå i spidsen for U-16 drenge.

 

Det er glædeligt, at de alle 3 ønsker at fortsætte som træner i hf Sønderborg og med de 3 på plads så står klubben med en rigtig god og stærk trænertrup på ungdomssiden. Så skal der findes hjælper trænere og det arbejde går i gang nu.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte:

 

Flemming Nielsen

Bestyrelsesmedlem