U16 piger

Træningstider:

Tirsdage 19.00-20.30 - Humlehøj Hallen

Torsdage 20.15-21.30 - Skansen bane 2

 

 

Sæson 2014-15

Siden sidste sæson har trænerteamet i U-16 afdelingen ændret sig lidt. Christina har valgt at flytte udenbys for at studere og Sven har valgt at træne klubbens U-18 piger. Det betyder, at det har været nødvendigt at finde nogle trænere, der har lyst til at arbejde med de unge mennesker. Det har mod sædvane været nemt at finde. De to nye der skal indgå i trænerteamet med undertegnede er Eva og Simon. Eva har i sidste sæson spillet på vores U-18 hold og Simon spillede sidste sæson for Sønderjyskes 2. divisionshold.

Vi i trænerteamet glæder os meget til at komme i gang med træningen, som fortsat skal udvikle pigerne både individuelt og kollektivt. Efter de første træningspas, må vi sige, at den kommende sæson ser ud til at blive interessant og spændende.

Da Jysk håndboldforbund igen er gået tilbage til den gamle turneringsstruktur, bliver vores program i august og september noget presset. Kvalifikationen ligger i weekenderne 6/9 og 13/9 hvilket betyder, at vi allerede starter med træningen omkring den 4/8. Samtidig vil vi i denne periode have tre træningspas om ugen. Andre weekender der er vigtige i vores forberedelse, er vores træningsweekend d. 16-17/8 og Sportmaster-Cup i Ribe d. 29-31/8.

Trænere:

 

Claus Hvid

Mail: claus.b.s@gmail.com

Tel: 23713894

 

 

Så for at vi kan gøre vores bedste til kvalifikationen ville det være dejligt, hvis du/I allerede nu reserverer følgende datoer til håndbold.

16-17/8

 

Træningsweekend for U-16/U-18 drenge og piger

 

29-31/8

 

Sportmaster-Cup i Ribe

 

6/9

 

1. holdet kvalifikation til 1. Div

2. holdet forstævne

13/9  

                  

1. holdet kvalifikation til 1. Div

2. holdet forstævne

OPSLAGSTAVLE

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Mette Riis
Mette Riis
Hej igen

Vi træner i Skansen i Dybbøl.
Mette Riis
Mette Riis
Hej Piger

Så er det i morgen vi starter op med SOMMERTRÆNING.

Mød op med godt humør, vi træner
mandag fra kl. 20.00-21.30
onsdag fra kl. 18.00-19.30
Line Lyck Nielsen I hvilken hal?
Helle Lawaetz
Helle Lawaetz
Hej alle,
opslagstavlen er en ny funktion her på hjemmesiden. Her skulle det være muligt at slå beskeder og fotos op - lidt ligesom på Facebook. Opslag kan kun ses af jeres egen gruppe og bestyrelsen :-)
Lad mig vide, om det er noget, I kan bruge. Dette er et forsøg.
mvh Helle Lawaetz