U19 drenge

Træningstider:

Tirsdage 17:45-20.30 Humlehøj

Onsdag 17:00-19:00 IHS

Torsdage 17.00-19.00 Skansen Hal 2 

Nyt fra trænerteamet

Før dagens kampe havde ingen regnet med, at vi ville kunne slå disse to hold og stå med titlen som vinder af JM. Vi havde nogle drengedrømme, om at vi ville kunne drille disse to hold og give dem kamp til stregen. Denne drengedrøm vender vi tilbage til…

Inden denne sæson var målsætningen at vi skulle kvalificere os til 1 division, men desværre lykkedes dette ikke humøret fik et kæmpe hak. Hurtigt fik vi sat nye målsætninger, både for holdet og for drengene, således vi kunne sikre en god udvikling af alle spillere. Målsætningen hed at vi skulle vinde 2 division og dermed rykke op i 1 division - denne holdt og ubesejret kunne vi afslutte første halvdel af sæsonen. Dermed skulle vi spille 1 division efter jul og her fik vi mere kamp til stregen og derfor var begejstringen stor, da vi kunne kalde os vinder af 1 division pulje 3 og havde kvalificeret os til JM – en bedrift vi bestemt ikke havde regnet med et halvt år tidligere og lige var blevet sendt i 2 division.

Vores første kamp mod Århus Håndbold 2, var en helt fantastisk kamp! Alle hævede deres niveau og leverede en helt igennem fantastisk indsats. Kampen ender med at blive sæsonens bedste kamp – og hvilket tidspunkt at gøre det på.  Vi spiller en fantastisk forsvars kamp, hvor specielt vores 4 blok står stærkt igennem hele kampen og bag dem står en fremragende Malte Jessen. I angrebet slår alle drengene til og hæver niveauet. Vi er foran 15-11 ved halvleg. Vi kommer ud som lyn og torden fra anden halvlegs står og får hurtigt øget forspringet, hvilket gør at vi på kontrolleret vis køre anden halvleg hjem. Vi kontrollerer kampen så flot og spare flere vigtige spillere, i store dele af anden halvleg. Kampen ender med det flotte resultat og en sejr, på 30-20. Dermed formår vi endnu engang, at lukke under 10 mål ind i anden halvleg.

Efter en flot indsats i vores første kamp, skal vi møde Team Tvis Holstebro som også havde vundet deres første kamp. De vandt med 7 mål over Århus Håndbold 2 og dermed stod vi med en lille fordel, i tilfælde af evt uafgjort. Kampen starter skidt og vi kommer hurtigt bagud 3-0 og får samtidig en udvisning, hvorfor det hele ser meget skidt ud. Vi kan hurtigt mærke at vi står over for et langt stærkere og mere tempofyldt mandskab, end vi mødte i den første kamp. Flere dommerkendelser undervejs i første halvleg går til Team Tvis Holstebro, hvilket gør vi må kæmpe ekstra hårdt i forsvaret og angreb for at følge med. Dette slår dog ikke drengene ud og vi kæmper os endnu engang tilbage, hvor første halvleg ender tæt, men med en lille fordel til Holstebro på 12-10. En god snak i halvlegen og nogle finjusteringer med nogle taktiske træk i begge ender af banen, gør at vi hurtigt får indhentet de 2 mål. Kampen vipper frem og tilbage i store dele af anden halvleg, hvor udfaldet kunne gå til begge lejre. Lige så spændende som kampen forløb, lige så intens bliver den til sidst. Vi har en smal føring på 2 mål og alt ser ud til at lykkedes, men Team Tvis Holstebro har valgt ikke at ligge sig ned og de slår hårdt tilbage. Da der resterer lidt over 1 min er alt lige, 20-20 og Holstebro har bolden. De scorer i deres angreb og dermed har de den ene hånd på titlen, alt presset er nu på Sønderborg drengene. Presset kunne mærkes - stemningen, pulsen og adrenalinen kører på højtryk og drengene kæmper for at få angrebet til at fungere. Efter pres frem og tilbage får vi afsluttet, via en parade og i sneglefart kommer bolden forbi målmanden og lister i mål – stillingen er nu 21-21 og 30 sekunder tilbage. Team Tvis Holstebro har momentummet og har afsluttet deres 3 sidste angreb med at score, dermed er vi lagt under hårdt pres og alt skal afgøres i løbet af de sidste sekunder. Team Tvis holstebro får sig spillet fri til en stor chance, som bliver taget af vores målmand, Peter Kellmann. Desværre falder reposten direkte ud til en helt fri Holstebro spiller, som springer helt fri ind over og afslutter… Bolden reddes endnu engang af Peter Kellmann sidste sekund, som er set tidligere på sæsonen. Dermed ender kampen helt lige, 21-21 og via målscore ender vi som vinder af JM 1 division. 

Grundet en helt fantastiske præstation af drengene og hårdt arbejde igennem hele sæsonen, blev vores drengedrøm en realitet.

Trænere:

 

Steffan Riisbøl

Mobil: 29928947

Mail: steffen1221@hotmail.com

 

Dzemal Dedic (Bobo)

Mobil: 5188 0957

Mail: armandedic@hotmail.com

 

OPSLAGSTAVLE

Log på for at skrive indlæg og for at læse opslag der er interne.
Helle Lawaetz
Helle Lawaetz
Hej alle,
opslagstavlen er en ny funktion her på hjemmesiden. Her skulle det være muligt at slå beskeder og fotos op - lidt ligesom på Facebook. Opslag kan kun ses af jeres egen gruppe og bestyrelsen :-)
Lad mig vide, om det er noget, I kan bruge. Dette er et forsøg.
mvh Helle Lawaetz